Us volem donar les gràcies per la vostra participació a la 5ª edició del “Taca’t pel càncer infantil“, del 16 de febrer, una iniciativa impulsada per un grup d’associacions de famílies de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’AFA de la Institució Montserrat i els alumnes de 2n d’ESO de l’Escola ens vam afegir a la iniciativa, on hi participava l’Escola, amb un berenar de galetes i xocolata, gentilesa de Menjadors Col·lectius, l’empresa que gestiona el servei de cuina de l’IM.

L’objectiu era recaptar fons per a la recerca científica en aquest àmbit, però també sensibilitzar i conscienciar que l’única via per combatre el càncer infantil és la investigació. Per tant, aprofitant el Dia Internacional del Càncer Infantil, centenars d’escoles i entitats d’arreu de Catalunya van organitzar un berenar solidari de galetes i xocolata.

A Institució Montserrat vam recaptar 1.015 €!! 700 € recaptats amb la venda dels berenars i 315 € de l’AFA, que hi va participar amb 1 € per berenar adquirit.

Val a dir que la resposta va ser molt bona i que de seguida va estar tot venut!  Diríem que fins i tot, vam fer curt!

Gràcies també a les integrants de la Comissió de Solidaritat, que es van fer càrrec de la venda de berenars.

Recordeu que teniu activa ara la campanya de suport a Ucraïna, amb la qual podeu portar les vostres donacions a l’escola.