Des de l’AFA de la Institució Montserrat ens adherim a la campanya del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta pel 8M.

Un any més, les entitats seguim treballant per construir una societat menys hostil, més feminista, més digna. Ho fem dia a dia, en els projectes, en els actes, en les activitats…

Als nostres barris, i arreu, es segueixen produint i patint abusos, agressions sexuals i violacions. També es produeixen i es pateixen desnonaments de famílies, de dones grans, agressions racistes, transfòbiques i tantes altres violències.

En els darrers anys, a més a més, treballem en un context de pandèmia on ha aflorat més que mai la feminització en l’imprescindible àmbit de les cures; la precarització, en especial de les dones migrades, en aquest àmbit i en tants d’altres; i en definitiva, la feminització de la pobresa.

Per si això no era suficient, al context de pandèmia actual cal afegir a les guerres existents, un altre conflicte bèl.lic. Un conflicte que no només té conseqüències a les fronteres del país que més el pateix, sinó que també arriba a casa nostra, tant per les nostres veïnes ucraïneses com per d’altres raons. És evident que les dones i els infants hem estat històricament i així continua sent, qui més patim les violències a tots els nivells: econòmiques, laborals, socials, físiques… També en contextos de “pau” i ara, en aquest context de guerra.

8 de març és el dia emblema dels feminismes, però el treball de les entitats no s’atura ni el dia després ni els dies que continuen. Hem avançat en algunes coses, però falten moltes complicitats i molta feina a fer.

Com poDEU participar?

Com poDEU participar?

 – Si vosaltres també us voleu adherir a la campanya, us podeu fer la vostra foto als cartells que trobareu a les entrades de l’escola als carrers Cros i Sant Crist!!

– També podeu descarregar el calendari (AQUÍ) i fer-vos una fotografia amb ell. Tanmateix, en trobareu impressions a recepció de Cotxeres.

– Pengeu la fotografia a les xarxes amb l’etiqueta #8MCadaDia

– Etiqueteu @secretariat_shb i compartiu el text o el web de la campanya: www.secretariat.cat/8MCadaDia

 

 

Seguim!

#8MCadaDia