Ha començat el curs escolar i com cada any esdevé una nova etapa plena de reptes i il·lusions tant pels alumnes com per totes de les famílies.

Des de l’AMPA de la Institució Montserrat us donem la benvinguda i us recordem que estem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu en relació a l’escola i els vostres fills.

Per aquest motiu us volem indicar que tenim un Servei d’Atenció Presencial (SAP) a un despatx de l’administració de l’escola tres dies per setmana amb el següent horari:

Dilluns: 15.00 a 18.00 hores
Dimecres:15.00 a 18.00 hores
Divendres: 09.00 a 12.00 hores


També podeu contactar amb nosaltres a l’e-mail de l’Associació: 

administracio@afaim.org

Igualment a la nostra web podreu trobar tota la informació sobre els projectes de l’AMPA, reunions generals, festes familiars i solidàries, calendari de reunions, informació de l’assegurança, etc. 

Altres vies de consulta i participació són el Facebook de l’Associació https://www.facebook.com/groups/ampaimi el Twitter https://twitter.com/AMPA_IM

També us farem arribar informació a través de comunicats via e-mail. Per aquest motiu us demanem que en cas d’haver canviat d’adreça electrònica ens ho comuniqueu.

Us animem per tal que col·laboreu en l’organització de les nostres activitats i projectes.

No us ho penseu més i formeu part activament de l’AMPA IM.
Us esperem!!!