L’Escola i l’AMPA hem decidit tornar a participar en la recollida de diners per la Marató de TV3. L’any passat gràcies a la vostra col.laboració es van poder recaptar 647,07 euros i enguany, que està dedicada a les malalties minoritàries, ens agradaria com a mínim igualar aquesta quantitat. 

És per això que estem organitzant les activitats conjuntes de tots els anys pel divendres 13 de desembre, de 17 a 18h al pati.

  • Es vendran manualitats fetes a casa pels alumnes d’Infantil i Primària
  • Es farà una tómbola de joguines de segona mà, però en bon estat
  • Els alumnes d’ESO faran pastissos i els vendran

També el diumenge 15 de desembre a les 13 hores hi haurà el concert de la Coral Buguenvílilea a la plaça de Ramon Torres Casanova.

Què us demanem?

  1) Que ajudeu als vostres fills a fer coses xules i dur-les a l’escola per vendre-les, com per exemple, punts de llibre, ninots de neu o pessebres de Nadal.
Les manualitats es vendran a 2€ i les podeu portar la setmana del 9 al 12 de desembre al despatx de l’AMPA en horari presencial:
Dilluns 9/12 i Dimecres 11/12 de 15 a 18h

2) Que porteu joguines usades en bon estat del 9 al 12 de desembre, de 8.45 a 9.15h i de 16.45 a 17.15h.

La idea és recollir una joguina per família/alumne i sortejar-les totes dins la mateixa escola.

Les joguines s’exposaran a les grades del pati i s’agruparan per dues franges d’edats (de 3 a 6, de 7 anys a 10 anys i a partir d’11 anys).

Els números pel sorteig tindran tres colors, en funció de la franja d’edat, i es vendran a 3€. Si en sobren, les durem a una ONG que recull joguines usades.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!