Comissió socialització

Socialització és un projecte que fan els pares amb l’escola des de fa 7 anys.

Cada nen, a partir de primària, paga una quota que servirà per comprar els llibres que s’aniran socialitzant.

Aquests llibres els fan servir els nens però es queden a l’escola d’un any per un altre i es van renovant a mesura que es fan malbé o hi ha algun canvi d’editorial.

No només hi ha un estalvi ecològic, si no que fent aquest projecte, ens estlaviem molts diners, per això és molt important la sensibilització dels nens perquè mantinguin els llibres en bon estat.

Què fem?

  • Els membres de la Comissió de Socialització (3 pares i 4 mestres), ens reunim tres vegades durant l’any per decidir els llibres nous que es socialitzen i els que s’han de canviar.
  • La comissió calcula la quota que caldrà pagar per fer la compra total de llibres.
  • També fem la revisió dels llibres que hi ha a les classes, amb pares voluntaris, per controlar els que falten i els que estan malmesos.
  • Al setembre, contem els llibres nous que arriben de les editorials perque no en falti cap i els alumnes puguin començar el curs amb normalitat.
  • Quan ha començat el curs, fem un inventari dels llibres que sobren. Intentem que hi hagi 2 exemplars de més de cada títol per si arriba algun alumne nou a meitat de curs, o per si hi ha algun accident.

Butlleti