Arriba el concurs de fotografies de Carnestoltes de l’AMPA. De nou us convidem a participar-hi.

Pares, mares, germans, cosins, àvies, avis, tiets, mestres i treballadors de l’escola netegeu les lents de les vostres càmeres i enganxeu-vos a la festa.

Aquest any les bases ens porten una novetat: un premi especial per als alumnes d’ESO que hi participin.Bases del concurs

 1. Les fotografies han de ser al·lusives a la celebració del Carnestoltes a l’escola, o dels seus preparatius.
   
 2. Hi poden participar tots els integrants de la comunitat educativa (alumnes, famílies, professors, etc.)
   
 3. Les fotografies s’han d’enviar, entre el 24 de febrer i el 9 de març, al correu electrònic: carnaval.ampa.im@gmail.com A l’assumpte del correu s’hi ha d’indicar “concurs carnestoltes”, i les fotografies han de ser identificades amb un títol i en el cos del missatge s’ha d’indicar  el pseudònim escollit. En el cas dels alumnes d’ESO, afegir també: fotografies ESO.
   
 4. Cada concursant pot entregar un màxim de 3 fotografies.
   
 5. Els participants autoritzen a l’AMPA a publicar els seus treballs al web de l’AMPA i a exposar-les en suport paper a l’escola. Després del concurs les fotografies podran ser utilitzades per l’AMPA per a les seves publicacions i activitats.
   
 6. Premis
  S’estableixen quatre categories de premis:
  *Premi del jurat a la millor fotografia
  *Premi del jurat a la fotografia que millor recull l’esperit del Carnestoltes de l’escola

  *Premi del jurat a la millor fotografia presentada per l’alumnat de l’ESO NOVETAT!!!!
  *Premi per votació popular

 
Els premis seran atorgats amb vals de compra de 50€ cada un per bescanviar a la llibreria “La Inexplicable” (C. Galileu 78), “Barra Llibre” (C. Riego, 13 a la Pl. Osca) i un Carnet Amiga/Amic del Zumzeig (C. Bejar).

* El jurat resoldrà qualsevol qüestió no prevista a les bases.

Calendari

– Del 24 de febrer al 9 de març: lliurament de les fotografies.
– Del 23 de març al 4 d’abril: exposició física i al web de les fotografies que es presenten a concurs i període de votació via web.
-A partir del 15 d’abril es penjaran al plafó de l’entrada les 4 fotografies guanyadores i durant la celebració de la diada de Sant Jordi es comunicaran els noms dels guanyadors i es farà el lliurament dels premis.

Agafeu les vostres càmeres, mòbils o tauletes i amb un click, Participeu!