Enguany calia cel.lebrar eleccions als consells escolars dels centres educatius per renovar el 50% dels representants dels diferents sectors (famílies, titularitat, docència, alumnat i personal d’administració i serveis).

En el cas de la Institució Montserrat no hi ha hagut més sol.licituds que places vacants,i per tant no caldrà fer eleccions. Les dues persones que s’han presentat i, per tant, passaran a formar part del sector famílies del Consell Escolar de la IM són:


Miquel Martí Vadell (4t EP) i Anna Maria Sobrino Peña (P4 i 3r EP)


Per tant, el Consell Escolar del nostre centre estarà format a partir d’ara per:


Sector famílies: Miquel Martí Vadell (4t EP), Anna Maria Sobrino Peña (P4 i 3r EP), Jordi March Barberà (5è i 3r ESO) i Albert Que Quer (2n EP).

Sector alumnat: Xènia Fortet Alonso i Joana Vidal Voltas.

Sector titularitat: Jaume Roca Batllés, Lorena Torres Solé i Sol Zaragoza Ortín.

Sector docent: Eva Mañé Bellavista, Marta Vidal Marí, Cristina Pereda Royuela i Teresa Arcos Campos.

Sector PAS: Oscar Del Amo Reche.


Des d’l’AFA volem agraïr també la feina feta als dos membres sortint del Consell Escolar, la Neus Grifell i el Marc Casanovas.


Us recordem que el Consell Escolar té com a funció principal, participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre; debatre, avaluar, analitzar i prendre decisions sobre els temes proposats.

Junta AFA IM