El passat 19 de gener, els alumnes de la Institució Montserrat van lliurar els 630,08€ aconseguits amb la tómbola solidària i la venda de manualitats organitzades per l’AMPA i l’escola en benefici de La Marató de TV3.

Les joguines sobrants es van entregar a l’organització sense ànim de lucre Bandarras MG que es van encarregar de fer recollida amb l’objectiu de fer-ho arribar a la fundació que lluita contra la pobresa infantil i que gestiona Sor Lucía Caram.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. La campanya, a més, fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica. En aquesta ocasió, els fons recaptats es destinaran a impulsar la recerca, a sensibilitzar sobre les malalties infeccioses i a millorar la qualitat i esperança de vida de qui les pateix.
Un cop més, moltes gràcies per la vostra solidaritat, famílies!