Diumenge 12 de març vam poder tornar a gaudir de la Festa de Famílies de l’AFA de la IM. Feia molts dies que ho esperàvem amb nervis i il·lusió. Va ser una gran festa gràcies a l’esforç i la feina de la Comissió de Festes. Un dia magnífic, assolellat, en què nens, nenes, pares, mares, avis i amics es van barrejar i van poder ser equilibristes, pallassos i acròbates durant un matí al pati de la IM. La gran família del Circ!

Amb l’animació de dos pallassos i els jocs i malabars que es repartien per la pista, les famílies van poder passar un matí de disbauxa. Un bon grapat de globus donaven la benvinguda a les 500 persones que van passar per l’escola durant tot el matí. La música va acompanyar les activitats i els tallers que van organitzar els alumnes de 4t de l’ESO: xapes amb motius del circ i cares pintades de lleons, papallones, Spiderman… i fins i tot algun jaguar. També vam poder esmorzar xocolata desfeta i fer un pica-pica al migdia gràcies als alumnes més grans de l’escola.

I ara … No us relaxeu!! El dia 17 de juny celebrarem la Revetlla de l’AFA. Si no us heu reservat la data, feu-ho avui mateix!

Moltes gràcies a tots/es els que vau passar el matí amb nosaltres!!