Gràcies a la col·laboració amb El Liceu de Barcelona, des del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta posen a disposició de les famílies entrades per assistir a l’espectacle de flamenc contemporani De Scheherazade a Yo, Carmen, dirigit i protagonitzat per Maria Pagés.

María Pagés vol transcendir el clixé romàntic i despullar el mite per llegir ambdós personatges centrals com dues dones que caminen sense pors, intel·ligents, orgulloses de les seves identitats sexuals i despullades de convencionalismes i folklorismes. Dones lliures que expressen sense rubor i sense por els seus desitjos i les seves passions.

Amb la dramatúrgia d’El Arbi El Harti, Pagés s’alça amb força davant dels espectadors, nítida i contundent, per expressar la realitat que afronta, construeix i desenvolupa l’ànima femenina. Cerca ser la veu de totes les dones, sense subterfugis, sense por ni connotacions construïdes a partir de la mirada masculina. Una descodificació dels estereotips creats i mantinguts al llarg dels segles. Dues dones parlant de dones.

 

 

Les entrades són a un preu reduït i s’hauran d’adquirir contactant amb el Secretariat.

DATA: dimarts 31 de maig
HORA: 19:00
LLOC: Gran Teatre del Liceu de Barcelona
PREU: Les entrades són per platea, a un preu de 60€ (preu sense descompte: 112€)
COM OBTENIR-LES:
Contactar amb el Secretariat, enviant un correu a info@secretariat.cat o trucant al 932918720