L’Escola i l’AMPA hem decidit recollir diners per la Marató de TV3 del 2018, dedicada un any més a la lluita contra el càncer, i per aconseguir-ho hem organitzat una activitat conjunta per divendres 14 de desembre, de 17 a 18h.

Què us demanem?

Que porteu joguines en bon estat del 11 al 13 de desembre, de 8.45 a 9.15h i de 16.45 a 17.15h, per sortejar en una tómbola solidària dins la mateixa escola. La idea és recollir-ne una per família/alumne.

  • Les joguines s’exposaran a les grades del pati i s’agruparan per franges d’edats. Els números pel sorteig tindran colors diferents en funció de la franja d’edat i es vendran a 3€. Les joguines sobrants les entregarem a l’ONG Bandarras MG que les durà a La capsa dels jocs, al barri de La Mina de Barcelona.

També us demanem que ens feu arribar manualitats com ara punts de llibres, ninots de neu, pessebres o guarniments de Nadal fets a casa. Les podeu deixar al despatx de l’AMPA en horari presencial: dilluns i dijous de 15 a 18h i dimarts de 9 a 12h. Tot el que recollim es vendrà a 2€ al pati de l’escola.

Finalment, demanar-vos un ajut extra per tirar endavant aquesta iniciativa solidària: necessitem la col·laboració de 4 pares i/o mares que ens ajudin a les paradetes i a la tómbola el divendres de 17 a 18.15h, i 4 pares i/o mares més per classificar les joguines el dijous 13 a la tarda. .

Si us engresca la idea i us voleu apuntar, envieu-nos una mail a l’AMPA: administracio@afaim.org

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,
Comissió de Solidaritat