Benvingudes famílies de P3!!

Aquest curs, sí!

Per sort, el relaxament de mesures COVID, ha permès recuperar aquest any la tradicional sortida per a les famílies de P3, que l’AFA organitza cada inici de curs, perquè canalla i famílies es puguin conèixer i pasar un dia distès. Una manera de trencar el gel i facilitar l’entrada a l’escola, després de l’etapa de l’escola bressol.

MARC, pare del SAM, de Cargols

“Va ser una bona experiència, sobretot per còneixer altres pares, perquè ara és difícil. No s’entra tant dins de l’escola… L’hora d’entrega del petit és amb menys contacte amb els altres. Jo en faria més durant el curs.”

ANNA, mare de la Laia, de Conills (també té un fill, el Marc, a 2n)

“Crec que se’n podrien fer més. A diferència de la sortida dels germans grans, hi entrava el dinar, i crec que això també va ser un encert. Vam fer menú infantil i de casa de colònies: macarrons, butifarra i gelat!”

BERTA, mare de l’Emma, de Conills

“Va estar molt bé, perquè és una situació distesa, pots parlar amb altres famílies, d’estar a l’aire lliure, de compartir el moment de menjar i pots veure els pares que et trobes a la porta de l’escola sense mascareta.”

ÀLEX, pare del Quim, de Conills

“La veritat és que va ser un encert organitzar aquesta sortida a principi de curs, primer pels nens, perquè s’ho van pasar genial, en un ambient que és totalment diferent al que estan acostumats a l’escola. I també per les famílies, perquè ens va permetre conèixer-nos i establir un primer vincle, ja que estarem 3 anys junts.”

En aquesta ocasió, la cita va ser a la casa de colònies El Pinatar, de Gualba. Amb l’ajuda de monitores i d’una “castanyera” van poder descobrir l’entorn del bosc, dibuixar i aprendre’s els noms.

ANNA, mare de la Laia, de Conills

“Ens van rebre la castanyera i una monitora. Van repartir lupes per tota la canalla per observar tot el bosc. Després, un llapis de colors i paper per dibuixar una fulla del bosc. Hi havia gallines i la majoria van flipar!”

BERTA, mare de l’Emma, de Conills

“Veus també amb qui interactuen més els nens, amb qui menys, comparteixes experiències. L’experiència va ser força positiva, la bona intenció i el preu van estar molt bé.”

ÀLEX, pare del Quim, de Conills

“Vam poder conèixer els altres nens, que al final, són els qui están jugant cada dia amb els teus fills. Si ara al vespre et diuen que han jugat amb l’Emma i el Martí, doncs mira, no només tinc la foto, sinó que també he estat un dia amb ells i amb els pares i també els conec. Va ser un dia molt positiu per tothom.”

Una sortida que tots van disfrutar, però que a alguns se’ls va fer una mica curta, a l’hora de marxar!

Benvingudes i bon curs a tothom!!