34 participants i 80 fotografies presentades. Aquest curs hem tingut un nou rècord de participació en el concurs organitzat per l’AMPA i no volíem cloure’l sense anunciar-vos quina imatge ha agradat més.

I la vencedora en la votació popular del tradicional ‘Concurs Fotogràfic de Carnestoltes’ és… ‘Carotes’ signada amb el pseudònim ‘Observador’, que correspon a Pere Pedrero, avi de la Clàudia i l’Èric Pedrero, de P4.

Carotes s’ha imposat per un estret marge de vots a la segona classificada ‘Happy Power’, presentada amb el pseudònim ‘Ivan’ i ‘Mútuament enxampats’ de ‘Guineu’ i ‘Pura Màgia’ de ‘Lauandart’, tercers guanyadors ex aequo, que han completat el podi.

El guanyador rebrà un val de compra de 50 € per bescanviar a les llibreries “La Inexplicable” (C. Galileu 78) o “Barra /Llibre” (C. Riego, 13 a la Pl. Osca) o al Zumzeig Cinema (C. Bejar), tres comerços i entitats de proximitat.

Des de l’AMPA volem agrair a totes les famílies la seva col·laboració i recordar-vos que tenim pendents la resta de guardons:

*Premi del jurat a la millor fotografia
*Premi del jurat a la fotografia que millor recull l’esperit del Carnestoltes de l’escola

*Premi del jurat a la millor fotografia presentada per l’alumnat de l’ESO

Uns guardons que esperem poder fallar i donar a conèixer també properament.

Gràcies a tothom per participar-hi!