Dimarts dia 4 de desembre a les 19:00h i a càrrec de la Imma Marin tindrà lloca la xerrada Fent la carta als Reis. El plaer de jugar amb jocs i joguines.

La importància del joc per al desenvolupament de les persones és una realitat cada cop més acceptada. Jugar proporciona plaer i satisfacció, estimula l’afany de superació personal, afavoreix l’aprenentatge i fomenta les relacions amb els altres.

En aquestes dates sovint els adults es troben amb molts dubtes davant l’elecció de les joguines per als seus infants.
Intentarem donar unes pautes senzilles i fàcils de portar a terme perquè escriure la carta als reis es converteixi en un projecte de família, en un aprenentatge compartit i en un gaudi per a grans i petits.

QUI ÉS LA IMMA MARÍN?
Conferenciant tenaç, gaudeix donant a conèixer els poders del joc i despertant les ganes de jugar de les persones, sense importar l’edat ni la professió.

Es defineix com “dona, mare de família i emprenedora; especialitzada en educació i comunicació a través del joc i la ludificació”.

La Imma presenta un àmpli coneixement en jocs, joguines, infància i oci educatiu i està especialitzada en educació i comunicació a través del joc,

.
Més informació a la seva bio  https://www.immamarin.com/ca/qui-soc/

Dia: dimarts 4 de desembre
Lloc: Sala polivalent

Us hi esperem!