Tenim una gran oportunitat de millorar l’entorn de la nostra escola, i només cal que cada família dediquem uns minuts per fer-ho possible. Però és imprescindible que hi participem totes.

Com ja deveu saber, l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa els primers Pressupostos Participatius de la ciutat, i la ciutadania decidirà com invertir 30 milions d’euros, dels quals 3,6 milions es destinaran als projectes més votats al Districte de Sants-Montjuïc.

Des de l’AFA Institució Montserrat, a través de la Comissió d´Entorn Escolar, considerem que tres de les vint propostes finalistes suposarien unes millores molt importants per als nostres barris de Sants i de la Bordeta.

Només cal que tots plegats participem en la votació que tindrà lloc entre el 10 i el 20 de juny recolzant les tres propostes que us detallem, i que compartiu aquesta informació amb tots els vostres contactes perquè també ho facin:

1. Pacifiquem Sants Antic
2. Renovem les zones infantils i reforestem la Plaça de la Farga
2. Pacifiquem el carrer de la Constitució

Podrem votar online a decidim.barcelona o bé presencialment en algun dels punts mòbils habilitats per l’Ajuntament al barri.

Ens hi juguem molt, i necessitem el vostre suport i la vostra col·laboració!

Moltes gràcies,

AFA IM – Comissió d’Entorn Escolar