El Carnestoltes és una de les festes que tenim més arrelades i també una de les que obté més implicació de la gent. El Carnaval barceloní és, sobretot, participatiu i des de l’AMPA de la Institució Montserrat us convidem a la disbauxa fotogràfica.

Feu vostre el Carnestoltes de l’escola amb les rialles, les disfresses i tota la màgia que envolta aquest exercici espontani de llibertat individual i col·lectiva.

dig

Bases del concurs

 1. Les fotografies han de ser al·lusives a la celebració del Carnestoltes a l’escola, o dels seus preparatius.
   
 2. Hi poden participar tots els integrants de la comunitat educativa (alumnes, famílies, professors, etc.)
   
 3. Les fotografies s’han d’enviar, entre el 4 i el 14 de març, al correu electrònic: administracio@afaim.org. A l’assumpte del correu s’hi ha d’indicar “concurs carnestoltes”, i les fotografies han de ser identificades amb un títol i en el cos del missatge s’ha d’indicar  el pseudònim escollit.
   
 4. Cada concursant pot entregar un màxim de 3 fotografies.
   
 5. Els participants autoritzen a l’AMPA a publicar els seus treballs al web de l’AMPA i a exposar-les en suport paper a l’escola. Després del concurs les fotografies podran ser utilitzades per l’AMPA per a les seves publicacions i activitats.
   
 6. Premis
  S’estableixen tres categories de premis:
  *Premi del jurat a la millor fotografia
  *Premi del jurat a la fotografia que millor recull l’esperit del Carnestoltes de l’escola
  *Premi per votació popular

 Els premis seran atorgats amb vals de compra de 50€ cada un per bescanviar a la llibreria “La Inexplicable” (c. Galileu 78).

Calendari

-Del 4 al 14 de març: lliurament de les fotografies.
– Del 25 de març al 10 d’abril: exposició física i al web de les fotografies que es presenten a concurs i període de votació via web.
-A partir del 15 d’abril es penjaran al plafó de l’entrada les 3 fotografies guanyadores i durant la celebració de la diada de Sant Jordi es comunicaran els noms dels guanyadors i es farà el lliurament dels premis.

Agafeu les vostres càmeres, mòbils o tauletes i amb un click, Participeu!