Els alumnes de la Institució Montserrat van lliurar els 647,07€ aconseguits amb la tómbola solidària i la venda de manualitats organitzades per l’AMPA i l’escola en benefici de La Marató de TV3 dedicada en aquesta ocasió a la lluita contra el càncer.

Les joguines sobrants es van entregar a l’ONG Bandarras MG, que les va dur a ‘La capsa dels jocs’, un espai lúdic familiar al barri de La Mina.

 

Investigació contra el càncer

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, que està enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l’any.

Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s’han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta.

Cal seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que tindran aquesta malaltia.

 

Un cop més, famílies, us donem les gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat!